Jegyvásárlás

Program


Artus - STEREO Akt: PROMENÁD - Városi sorsturizmus “retúr”, előadás

Artus - STEREO Akt: PROMENÁD - Városi sorsturizmus “retúr”, előadás

PROMENÁD - Városi sorsturizmus “retúr”, előadás

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 6. vasárnap, 15:00


A Promenád busz ismét Budapest utcáin! Az Egyesült Államok-beli Baltimore, Új-Mexikó és Hollandia után egy rövid sorozat erejéig hazatér a STEREO 5 Fesztivál alkalmából!
A 2013-ban bemutatott Promenádban a nézők egy színházi utazás keretében, egy városban haladó buszról követik a valóság-díszletben játszódó történetet. Az előadás alkotói úgy kalauzolják végig őket a fikció világában, térben és időben, akár egy idegenvezető az utasait a városi látványosságok sokaságán. Látványos utcaszínházi jeleneteknek és hétköznapiságukban költői utcaképeknek válnak a nézők szemtanúivá, miközben játék és valóság, az előadás és az “igazi élet” között a határ egyre vékonyabbá válik.






 

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!