Jegyvásárlás

Program


Keresztes Zsófia - Az álmok után

Keresztes Zsófia - Az álmok után

A kiállítás 2023. február 26-ig tekinthető meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 15. csütörtök, 19:00

Keresztes Zsófia - Az álmok után

A Velencéből hazaérkezett kiállítás december 16-tól a Ludwig Múzeumban látható. A múzeum gyakorlatában ez már a negyedik alkalom, hogy a velencei kiállítást a Biennále zárultával Budapesten is bemutatják. Tapasztalatuk szerint erre komoly igény van, nagyon sokan megnézik ezeket a kiállításokat, és nemcsak azok, akik nem jártak a Biennálén, hanem olyanok is, akik már látták Velencében, hiszen múzeumi közegben, a Ludwig Múzeum modern tereibe integrálva másként jelennek meg a művek, mint a velencei műemlékpavilon tükörszimmetrikus enteriőrjébe komponálva.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!