Jegyvásárlás

Program


Kezed örökké szorítom
7

Kezed örökké szorítom

Carol Rocamora gyönyörű romantikus drámája az Olga Knipperrel együtt töltött hat éven keresztül mutatja be Csehov szenvedélytől fűtött, érzelmekkel és fájdalommal teli személyiségét. Több mint négyszáz szerelmeslevelet váltottak, melyek most életre keltik nem csak irodalmi és színházi pályafutásukat, de megindító és bensőséges kapcsolatukat is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 21. csütörtök, 19:00

Carol Rocamora: Kezed örökké szorítom
színdarab

Az író Csehovot, mint szerelmes férfit, kevesen ismerik. Carol Rocamora gyönyörű romantikus drámája az Olga Knipperrel együtt töltött hat éven keresztül mutatja be Csehov szenvedélytől fűtött, érzelmekkel és fájdalommal teli személyiségét. Több mint négyszáz szerelmeslevelet váltottak, melyek most életre keltik nem csak irodalmi és színházi pályafutásukat, de megindító és bensőséges kapcsolatukat is, számos utalással Csehov híres műveinek, a Sirálynak, a Ványa bácsinak és a Cseresznyéskertnek születésére.

Szereposztás:
Csehov....................... KŐRÖSI CSABA
Olga Knipper.............. VARGA SZILVIA

Közreműködők:
Művészeti munkatárs: PÉTI KRISZTINA
Rendező, díszlet, jelmez, látvány, zene: OBERFRANK PÁL Jászai-díjas, Érdemes művész

Ajánlatunk


Az abszurd közegben megelevenedő mese Don Quijotéról, a búsképű lovagról szól, aki addig álmodozott egy szebb és jobb világról, amíg elhitte, hogy valóban létezik.

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!