Jegyvásárlás

Program


Kicsi Gesztenye Klub - Liza szülinapja

Kicsi Gesztenye Klub - Liza szülinapja

A JimJam csatornán hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő mesesorozat egyfelvonásos színpadi show-val, varázslatos hangulattal és látványelemekkel vár mindenkit, ahol a nevetés garantált!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 15:00

Az idei, vadonatúj előadásunkban, páratlan kalandokban lehet részetek és segítségetekkel a végtelenül bájos, csodás hangú Liza titkos születésnapi buliján is részt vehettek!

Liza barátai, a 4 őselemet szimbolizáló karakter,  Olly, Gesztenye, Napsugár és Lufipofi izgatottan, és minden fondorlatot bevetve készülnek a nagy napra.  

Nevetés, tánc és rengeteg éneklés vár rátok, s felcsendülnek a már korábban megismert legnagyobb slágereink, és a III. évad legújabb dalai is! 

Gyertek el, kalandozzatok a Kicsi Gesztenye Klubbal és ismerjétek meg a világot úgy, ahogy azt a klub barátságos és kíváncsi szereplői látják!

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.

Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolni jegyüket.
Az előadás két éves kortól ajánlott.

A műsor 70 perc szünet nélkül.

 

Sok szeretettel várunk Benneteket!

 

 

Ajánlatunk


Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!