Jegyvásárlás

Program


Kicsi Gesztenye Klub - Szombathely AGORA

Kicsi Gesztenye Klub - Szombathely AGORA

Kicsi Gesztenye Klub - A kaland folytatódik…

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 13. vasárnap, 11:00

Az előadásra látogatók biztonságának érdekében a tűzrendészeti szabályok miatt személyenként kell megváltani a jegyet, akkor is, ha a Gyermek kísérőjének ölében ül az előadás alatt.
Családi és csoportos jegy nem áll rendelkezésre. 
Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc időtartamú szünet nélkül. 

A Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő Zenés Mesejáték egy felvonásos színpadi show-val, varázslatos hangulattal, vadonatúj dalokkal és látványelemekkel vár mindenkit ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el!
“A kaland folytatódik!”  Tarts a Kicsi Gesztenye Klubbal!
Ismerd meg szereplőinket, Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes, párbeszédekkel és vadonatúj dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

Bővebben: www.kicsigesztenye.hu
Facebook: https://www.facebook.com/kicsigesztenyeklub/

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!