Jegyvásárlás

Program


Kifektető // párkapcsolati pénzügyek és egészségmegőrzés

Kifektető // párkapcsolati pénzügyek és egészségmegőrzés

Pénz és egészség. Ez az a két téma, amit az ember élete során elkerülni nem tud. Mi szakemberek, pedig arra gondoltunk, hogy irányt, irányokat mutatunk, valamint a szerzett tapasztalatokat megosztjunk azokkal, akiket érdekelnek ezek az ügyek.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 22. csütörtök, 18:15

Pénz és egészség. Ez az a két téma, amit az ember élete során elkerülni nem tud. Mi szakemberek, pedig arra gondoltunk, hogy irányt, irányokat mutatunk, valamint a szerzett tapasztalatokat megosztjunk azokkal, akiket érdekelnek ezek az ügyek. 
 
Interaktív beszélgetésre hívjuk mindazokat, akik érdeklődnek, netán elakadtak és szeretnének elmozdulni a jelenlegi pontból, azoknak, akik elveszettnek érzik épp magukat bármelyik témában, akik kérdést tennének fel, hogy közelebb kerülhessenek magukhoz, vagy bármelyik szerettükhöz.
 
 
Minden résztvevő kap egy 1000Ft-os kedvezmény kupont a helyszínen Morgan Housel - A pénz pszichológiája című könyv aktuális árából, melyet a kiadó honlapján érvényesíthet. 
MOST ÖSSZESEN ÍGY 40%-os kedvezménnyel juthat hozzá ehhez a kiváló kiadványhoz!
A felajánlást A4C Books kiadónak ezúton is köszönjük! 

Helyszín: Ison, 1074 Budapest, Hársfa u. 25.
Időpont: 2022.09.22. 18.15-20.25 (1 szünettel)
Jegyár: 2300Ft / páros jegy 4000Ft 
 
 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!