Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások



Rendező: Guillaume Maidatchevsky

Az Északi-sark a hó és jég országa, ahol az élet mindennap túlélés. Itt él Kina és Yuk, két bátor sarki róka, akik hamarosan szülők lesznek. Az északi-sarki telek azonban már nem olyanok, mint régen, a globális felmelegedés mindenki számára új kihívásokat tartogat. Yuk elmegy vadászni, ám egy sodródó jégtáblán csapdába esik. A magára maradt Kinának nincs más választása, mint ismeretlen területekre merészkedni, még az emberek közé is. Már csak néhány nap van hátra a kicsik születéséig, a visszaszámlálás elkezdődött. Vajon sikerül-e a szülőknek még a kölykeik születése előtt egymásra találniuk? Ez a vadonban játszódó kaland a szerelem, a remény, a barátság és a kitartás meséje. Kina és Yuk meglepetésekkel és természeti csodákkal teli utazásra hívja a nézőt, akikkel egy életre szóló élmény részesei lehetünk.

A Kina és Yuk – Két sarki róka kalandjai lenyűgöző természeti képekkel mutatja be az állatvilág és a természet egyensúlyát. A családi filmek legjobb hagyományait felidéző természetfilm szerethető állatokkal, életigenlő, tanulságos üzenettel szólítja meg még a legkisebbeket is. Az alkotás ismert elődök nyomdokaiba lép, nem véletlenül: a rendező-forgatókönyvíró Guillaume Maidatchevsky korábban olyan sikeres természetfilmeket készített, mint a Macskaland és az Ailo: Egy kis rénszarvas nagy utazása.

Bemutató dátuma: 2024.07.25.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Ajánló


Music Box színes amerikai dráma, 124 perc, 1989 angol nyelven, magyar felirattal

Die Gebrüder Skladanowsky színes német dokumentumfilm, 79 perc, 1995 német nyelven, magyar és angol felirattal

Hányféleképpen bukhat el a szép új világ? A disznók vezetésével az állatok fellázadnak egy angliai gazdaságban, az őket igában tartó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!