Jegyvásárlás

Program


Kippkopp és Tipptopp
6

Kippkopp és Tipptopp

Marék Veronika: Kippkopp és Tipptopp
3–6 éveseknek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 8. hétfő, 10:30

Marék Veronika népszerű gesztenye-hőseit kísérhetjük el e kalandos, zenés kirándulásra. Kippkoppal közösen fedezhetjük fel erdő-mező kis lakóit, és szurkolhatunk, hogy megtalálja- e társát, akit oly régóta keres, és aki olyan nagyon hasonlatos hozzá. Hát persze! Már jön is helikopter-falevélen Tipptopp, a gesztenye-lány… Kippkopp, Tipptopp, hipp-hopp, és már kész is a varázslatos erdei mese.

Játsszák: Alexics Rita, Bodnár Zoltán

Díszlettervező: Opra Szabó Zsófia

Zene: Novák János

Rendező munkatársa: Horváth Csilla

Rendező: Tisza Bea

Az előadás időtartama 40 perc.

Ajánlatunk


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!