Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások


Ingyesen belépésre jogosultak köre:
- kiskorúak számára 6. életévük betöltéséig
- 70. életévüket betöltött látogatók számára
- fogyatékkal élő és 1 fő kísérője számára
- közoktatásban dolgozó pedagógusok számára érvényes igazolvánnyal
- legalább 400 fős taglétszámmal rendelkező országos hatáskörű közgyűjteményi szakmai szervezet érvényes igazolvánnyal rendelkező tagjai számára (Pulszky Társaság – Magyar Múzeumi Egyesület, Magyar Könyvtárosok Egyesülete, Magyar Levéltárosok Egyesülete)
- óbudai lakosoknak érvényes lakcímigazolvány felmutatása mellett
- Óbudán működő óvodáscsoportoknak, alap-és középfokú oktatási intézmények tanulóinak érvényes diákigazolvány felmutatása mellett
továbbá:
- ICOM tagsági kártya
- hazai és nemzetközi újságíró igazolvány
- BTM Múzeumbaráti Kör igazolványa
- KKDSZ igazolvány
- művészeti alap tagsági igazolvány
- idegenvezetői igazolvány, abban az esetben, ha csoporttal érkezik
- Budapest Kártya
Felhívjuk figyelmüket, hogy az ingyenes belépésre jogosító feltételek megléte csak a múzeumi állandó és időszaki kiállítások megtekintésére jogosít, a múzeumi rendezvényekre (tárlatvezetések, múzeumpedagógiai foglalkozások, Múzeumok Éjszakája, Kiscelli Nap, egyéb programok stb.) az aktuális programjegy megváltása szükséges. 

FONTOS LÁTOGATÁSI INFORMÁCIÓK:
Az időszaki kiállítások a kapcsolódó programokon kívül is megtekinthetőek a múzeum nyitvatartási idejében: keddtől-vasárnapig, 10 és 18 óra között.
A kiállítóterek limitált befogadóképessége miatt kérjük kedves látogatóinkat, hogy amennyiben nem programrésztvevő, lehetőség szerint a programok idején kívülre szervezze látogatását.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

Magyarországon először lesz látható Claudia Andujar magyar származású fotóművész munkássága, a São Pauló-i Vermelho Galéria közreműködésével.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!