Jegyvásárlás

Program


KISLÁNY A POKOLBAN - holokauszt monodráma

KISLÁNY A POKOLBAN - holokauszt monodráma

A színpadon fog megelevenedni a ma élő Sárdi Mária túlélő, írónő Kislány a pokolban című könyvéből készült adaptáció, hogy 15 éves kislányként hogyan élte meg a vészkorszakot, Embernek maradva az Embertelenségben, bemutatva 1 gyerekként a 6 millió mártír tragédiáját.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 27. csütörtök, 18:00

EGYEDÜLÁLLÓ SZÍNHÁZI ELŐADÁS

A Nemzetközi Holokauszt Nap alkalmából egy különleges holokauszt monodrámát tekinthetnek meg a Kazán István Kamaraszínház jubileumi előadásában, mely előtt egy pár perces rendhagyó gyászima hangzik el magyarul - héberül a 6 millió mártírhalált halt emlékére.

Várjuk szeretettel tanintézmények, pedagógusok és (8-12 osztályos) diákok részvételét is.

Sárdi Mária: Kislány a pokolban holokauszt monodráma

Kislány: Gunyecz Anna

Zene: Secret Garden
Grafika: Pásztor Attila
Dramaturg-rendező: Kriszt László
Kulturális menedzser: Rosenfeld Dániel Imre

Ajánlatunk


Berlin. Az 1930-as évek elején.. A város sötét szívében egy ócska lokál falatnyi színpadán estéről estére föllép a sikerre mohón áhítozó, extravagáns énekesnő, Sally Bowles, aki Amerikából vetődött ide.. Az élet még csodálatos, még béke van..

A szenegáli Youssou N'Dour nemcsak hazája, de általában az afrikai zene egyik legnagyobb hatású alakja, aki nagy befolyást gyakorolt arra, hogy a nyugati világban ismertté váljanak olyan afrikai stílusok, mint a mbalax és a wolof music. Mi több, előbbit, ezt a szenegáli tánczenét ő maga fejlesztette tökélyre, és rajta keresztül jutott el Peter Gabrielig és Paul Simonig, onnan meg a popzene főáramába.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A Fővárosi Nagycirkusz nyáron két különböző műsorral várja a látogatókat: hétköznap egy különleges vízi cirkuszi show-val, péntekenként és szombatonként pedig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!