Jegyvásárlás

Program


Kívánságszatyor Pistivel - Bellus István önálló estje

Kívánságszatyor Pistivel - Bellus István önálló estje

Bellus István önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 6. csütörtök, 19:00

BÚCSÚELŐADÁS!

A Kívánságszatyor Pistivel nem csak egy dal, nem csak egy műsor, hanem maga az élet. Több Univerzum szórakoztatásáról gondoskodik, magas művészi színvonalon. Az este folyamán olyan kérdésekre is választ kaphatunk, hogy miként és főleg miért alakult ki a mulatós műfaj, továbbá hogy valaki miért kezd el énekelni anélkül, hogy erre bárki is megkérné. Egy-egy dal szövegmagyarázata mellett a siker receptjét is magukkal vihetik haza a kedves nézők, bízva abban, hogy az este hatására egyre többen beszállnak a mulatós bizniszbe. A klasszikus standup mellet képek valamint videók teszik színessé a műsort, és természetesen nem maradnak érintetlenül a szintetizátor billentyűi sem, hiszen jó néhány már ismert és új szerzeményt is hallhatnak Pistitől élőben, magyarul,  3D-ben, hiszen a jó zenéhez nem kell fül!

 

Az előadás időtartama kb. 80 perc.

 

Ajánlatunk


Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak kötelező! Szingliknek még inkább!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!