Jegyvásárlás

Program


Klasszikus Karácsony 2018 - Óbudai Danubia Zenekar

Klasszikus Karácsony 2018 - Óbudai Danubia Zenekar

A Klasszik Rádió hagyományos karácsonyi koncertje december 21-én a Budapest Kongresszusi Központban az Óbudai Danubia Zenekar közreműködésével. Vezényel Hámori Máté.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 21. péntek, 20:00

 

Egy koncerten meghallgathatja a teljes ünnepi időszak közkedvelt dallamait - mint a Diótörő, a Varázsfuvola vagy éppen a Mennyből az angyal -, az adventtől az új év kezdetéig. Idén először filmzenével is kedveskedünk az érdeklődőknek!
A legnépszerűbb karácsonyi klasszikus zeneművek mellett idén Rőser Orsolya Hajnalka operaénekesnő, Bajári Levente balettművész és partnere, Bodor János, az Óbudai Danubia Zenekar koncertmestere, tangótáncosok és gyermekkórus is szórakoztatja a hallgatóságot.
Az ünnep teljes élménye egy koncerten!

 

Műsor:

Vivaldi: Tél

Mozart: Varázsfuvola-nyitány

Bach: D-dúr szvit - Nyitány és Air

Piazzolla: Tél

 

Strauss: A denevér – Nyitány

Jenkins: Adiemus

Csajkovszkij: Diótörő – Virágkeringő

Puccini: Bohémélet – Musette áriája

Sosztakovics: Varieté-szvit no.2 - Keringő

John Williams: Home Alone Theme


Vezényel: Hámori Máté

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!