Jegyvásárlás

Program


Klein Judit és a Haverim zenekar szívbéli örömzenéje

Klein Judit és a Haverim zenekar szívbéli örömzenéje

Klein Judit és a Haverim zenekar szívbéli örömzenéje

 

Klein Judit és a Haverim nevű formációt aligha kell bemutatni a közönségnek, hiszen Klein Judit énekesnő és Neumark Zoltán zongoraművész évek óta megtisztelik fellépéseikkel a Zsidó Kulturális Fesztivált. A zenekar eddig is örömzenét folytatott – még ha a zsidó dallamokba gyakran keserédesség is vegyül –, ám a járvány miatt hosszú kihagyás után a művészek szinte újjászületve várják a koncerteket. Hiszen nem csak a közönségnek van szüksége a szívbéli örömöt nyújtó muzsikaszóra, hanem maguknak a művészeknek is, akiket a közönség szeretete, figyelme és tapsa éltet.

Klein Judit és a Haverim zenkar most tehát nem csak a dalaikkal, hanem még nagyobb szívvel készülnek az új találkozásra, amelyen autentikus zsidó zenei gyökerekből fakadó muzsika szól majd, megbabonázva egy kis keleti és szefárd-ladino dallamkinccsel. A művészek zenei „hidakat” építenek majd a különböző kultúrák, stílusok, muzikális földrészek között, sőt, a mostani koncerten olyan szám is elhangzik, amely a hagyományos zsidó zene és a mai modern, swinges hangzás között épít hidat.

Jöjjenek el minél többen, hogy újra együtt tapsolhassunk ennek a különleges zenekarnak és a varázslatos művésznek Klein Juditnak!

A zenekar tagjai: Klein Judit – ének; Neumark Zoltán – zongora; Nagy Péter – klarinét; Mezei Gábor – harmonika; Fehér Ernő – nagybőgő; Zsoldos Gábor – dob

A 23. Zsidó Kulturális Fesztiválról bővebb információk itt.

(A Fesztivál a Broadway Event és a BZSH közös szervezése.)

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk! 

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánló


A Kijevi Cirkuszakadémia Circle című művészeti projektje a zene- és a cirkuszművészet különleges…

A kultikus, világhírű regény titokzatos szereplői most a Víg színpadán is életre kelnek.…