Jegyvásárlás

Program


KÖKÉNY ATTILA AKUSZTIK feat. Swing á la Django

KÖKÉNY ATTILA AKUSZTIK feat. Swing á la Django

Különleges stílusötvözetet teremtettek, zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus zene, a francia manouche swing és sanzonok világa, a tangó és a jazz, melynek eredménye ez az egyedi stílus, melyet ők hungarian django swingnek neveznek.

Kedves Vásárlónk!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a szervezésünkben 2021. július 31-re meghirdetett KÖKÉNY ATTILA AKUSZTIK feat. Swing á la Django koncert technikai okok miatt elmarad.

Jegyvisszaváltás: 

ONLINE:Az online vásárolt jegyeket visszaváltjuk, és a jegyek árát az InterTicket Kft. visszautalja a vásárláskor használt bankkártyára. Ez egy automatikus folyamat, további teendőjük ezzel kapcsolatban nincs.

JEGYIRODA:A jegyirodáinkban vásárolt jegyeket visszaváltjuk. A jegyek árát a vásárlás helyén igényelhetik vissza a jegyek átnyújtása ellenében. Kérjük, ahhoz a jegyirodához forduljanak, ahol a belépőt váltották.


A folyamat lezárásáig szíves türelmét és megértését kérjük!

---------------------------------------------

Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló együttes a Swing à la Django, mely egy innovatív, hattagú zenekar.

Rendszeresen fellépnek itthon és külföldön, tavaly ők játszottak a Prima Primissima Gálán, a Füredi Anna-bálon, emellett számos fellépés mellett voltak a Művészetek Völgyében, Keszthelyi Bornapokon és a Sziget Fesztiválon is és 2019-ben a bécsi Musikvereinban is koncerteznek.

Kökény Attila a hazai zenei élet egyik legismertebb énekese. A Megasztárból is ismert előadóművész a 2010-es év legjobb férfi hangja lett, emellett számos televíziós műsorban is találkozhatott vele a nagyközönség.

A Swing a la Django zenekarral nagyon egyedi és különleges akusztik műsorral készülnek, mely minden bizonnyal a közönség egyik kedvenc műsora lesz.

Ajánló


Gilles Apap egyedülálló megközelítési módja, káprázatos kreativitása, valamint a zene, a zenészkollégák és…

A Molière-művek immár állandó részei a Szabadtéri repertoárjának. 2021-ben a Scapin furfangjai című…

Baráznay Ignácz történetünk képzeletbeli főhőse. Ő a Szabadságharc mártírja, kit a nemzet csak…