Jegyvásárlás

Program


Kököjszi és Bobojsza

Kököjszi és Bobojsza

Utazás az Idő Szigetére. Török Sándor örökzöld meséjét egy új, máshol még be nem mutatott átdolgozásban tekintheti meg a budaörsi közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 26. vasárnap, 11:00

A gyermeki képzelet és a valós élet keveredésében áll Andris, aki elveszettnek érzi magát a rohanó mindennapokban. Senki sem válaszol a kérdéseire, ezért elindul, hogy megkeresse azt, amiből sosincs elég: az Időt magát. Társa a két törpe, Kököjszi és Bobojsza. Ők vigyáznak rá és kísérik történetét, amely egy varázslatos-allegorikus utazás a felnőttek furcsa és érthetetlen szabályaitól távolodva a felhők feletti világba, ahol megtalálhatjuk a megoldást mindenre, amire a hétköznapi életben nem leljük, hiába hever a szemünk előtt.

Hová futnak a mutatók, merre peregnek a percek és hány lába van egy évszaknak? Kököjszi és Bobojsza hajóján már kibontottuk a vitorlát, téged is vár Szent Kristóf és az Idő Király!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!