Jegyvásárlás

Program


Koltai Róbert: Sose halok meg? - Vidám, zenés, sztorizós önálló est

Koltai Róbert: Sose halok meg? - Vidám, zenés, sztorizós önálló est

A hazai színházi élet és filmjátszás ikonikus alakja. Vidám, zenés, sztorizós önálló estjének a címe is egy cinkos összekacsintás a közönséggel: Sose halok meg?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Koltai Róbert megkerülhetetlen alakja a magyar kulturális életnek.
Az Indul a bakterház, az Ámbár tanár úr, a Megy a gőzös, a Csocsó - avagy Éljen május elseje, a Hippolyt, a Csapd le csacsi! és a Sose halunk meg sztárja nemcsak színészként, de forgatókönyvíróként és rendezőként is maradandót alkotott. Drámai szerepek mellett a könnyed darabokban is bizonyított, emellett ő volt Illetékes elvtárs is!
 
Mi vár a közönségre?
Dés-dalok, tanárparódiák, versek, színházi történetek és vallomások, mert a Sose halok meg? című műsor egy zenés, verses, sztorizós kabaré.
Aki kérdez: Gaál Ildikó rendező
Aki mesél, versel, énekel, sztorizik és parodizál: Koltai Róbert Jászai-díjas, Érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
 
Koltai Róbert és Gaál Ildikó immáron négy közös könyve - Sose halok meg?, Az én kabarém, Végszót adok-veszek, Koltai 80 Filmeskönyv  - képezi az est alapját.
Az előadás végén lehetőség lesz közös fotó készítésére, könyvvásárlásra és dedikálásra is.
 
ALKOTÓK, SZÍNÉSZEK
Koltai Róbert színész
Gaál Ildikó rendező
Simon Lajos producer
Simon Richárd menedzser

Ajánlatunk


A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!