Jegyvásárlás

Program


Kölyökszínpad: Szívedbe rejtesz

Kölyökszínpad: Szívedbe rejtesz

Művészetek Háza Gödöllő
F62 Rendezvény- és kiállítóterem
Esemény kezdése: 2021. 06. 28. (hétfő) 14.00, 2021 06.29. (kedd) 14.00
50 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 29. kedd, 14:00

 A ,,Szívedbe rejtesz’’ c. monodráma József Attila versei, levelezései, valamint barátai, orvosai és volt szerelmei által írt memoárok, könyvek, elbeszélések alapján íródott.

A történet kezdetekor József Attilát pszichoanalízis közben láthatjuk, miközben feleleveníti életének legfontosabb történéseit verseken, dalokon, elbeszéléseken keresztül.

Közel ötven percben ismerhetjük meg a költő gyermekkorát, a Mamát, Horger Antal urat, Vágó Mártát, Szántó Juditot, Gyömrői Editet, dr. Bak Róbertet, Thomas Mann üdvözlésének történetét, Kozmutza Flórát, a költő Szieszta Szanatóriumban töltött idejét és végül a Balatonszárszón töltött utolsó napjaiba is betekintést nyerhetünk.

Az előadás célja, hogy a nézők ne ,,csak’’ mint költőt, hanem mint hús-vér embert is megismerhessék a világirodalom egyik legnagyobb alakját.

Szereplők:

József Attila – Szőke Olivér

Hangok:

Dr. Bak Róbert – Szinovál Gyula

Kozmutza Flóra – Engelbrecht Dominika

Gyömrői Edit – Bódi Beáta

Vágó Márta – Fodor Barbara

Szántó Judit – Szőke Laura

Bemondó – Magyar Vazul

József Jolán – Szinyova Magdolna

Gyerek – Barinkai Oszkár

 

Rendezte: Szőke Olivér

 

Tájékoztatás:

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a „A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet módosítása” értelmében, a jegy megváltásával látogatható kulturális és sporteseményen nézőként kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik az előadás előtt a helyszínen.

 

 

<!-- [if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="false" Priority="4

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!