Jegyvásárlás

Program


Komolyzenei koncert a Crowne Plaza Budapest báltermében

Komolyzenei koncert a Crowne Plaza Budapest báltermében

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 26. péntek, 19:00

Örömmel jelentjük be a Crowne Plaza Budapest báltermében megrendezésre kerülő kivételes hangversenyt, melynek során a klasszikus zene legkiválóbb alkotásait élvezhetik vendégeink.

A műsor részletei:

Beethoven: B-dúr trió, op. 11.

Eredetileg klarinétra, csellóra és zongorára íródott, de gyakran hallani az itt felcsendülő összeállításban is. Harmadik tételének témáját egy korabeli operaslágerből meríti - ez a dallam akkoriban annyira népszerű volt, hogy az emberek az utcán is dúdolták, így érdemelte ki a közkeletű "Gassenhauer" jelzőt. 

Cassadó:  C-dúr trio

Gaspar Cassadó korának egyik legjelentősebb csellóművésze volt, zongoratriója pedig a modern spanyol trióirodalom egyik ritkán hallható gyöngyszeme. Különleges hangulatú tételeit átszövik a spanyol és katalán zene jellegzetes dallamai és ritmusai.

Sosztakovics: e-moll trió, op. 67.

Sosztakovics második, e-moll triója ezzel szemben kevésbé könnyed hangvételű alkotás, magával ragadó energiája azonban a szovjet kamarazene egyik legkedveltebb darabjává emelte. S bár itt a slágerszerűség nem cél, szinte garantált, hogy a koncertet követően a zárótétel témája cseng majd a közönség fülében.

Közreműködő művészek:

Wunderlich Márton, hegedű

Yosuke Shimizu, cselló

Gulyás Berta, zongora

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy részese lehessen ennek a különleges zenei élménynek a Crowne Plaza Budapest elegáns környezetében!

Köszönjük, hogy minket választottak, és várjuk Önöket szeretettel!

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Szécsi Pál-emlékest (80 perc egy részben)

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!