Jegyvásárlás

Program


Kortárs romantikusok 2.0 / CAFe 2018

Kortárs romantikusok 2.0 / CAFe 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 17. szerda, 19:30

Vajda János: Csellóverseny 

Szentpáli Roland: Orfeusz-balett – ősbemutató

Binder Károly: Zongoraverseny – ősbemutató

 

Közreműködik: Rohmann Ditta – cselló, Binder Károly – zongora, Fónay Tibor – basszusgitár, Benkó Ákos – dob, Budafoki Dohnányi Zenekar, Feledi Project, a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatói

Látvány, díszlet: Minorics Krisztián, Feledi János

Koreográfus: Feledi János

Vezényel: Hollerung Gábor

 

Nagyzenekarra és jazztrióra írt, „ízig-vérig romantikus” zongoraverseny, egy belső késztetésre komponált csellóconcerto, valamint egy 21. századi látványos, lendületes Orfeusz-balett, mely már-már rockzenét idéző energiával mesél a zene, a tánc hatalmáról és az akadályokkal dacoló szerelemről. Ősbemutatók és fantasztikus szólisták a jubiláló Budafoki Dohnányi Zenekar hangversenyén.

Binder Károly darabja 2016–2017-ben született. A zeneszerzőt immár évtizedek óta foglalkoztatja a preparált zongora hangzása, mely a hagyományos lehetőségeket sokféle irányba, például az egzotikus ütőhangszerek színei felé képes kiterjeszteni.

Új kompozíciójának centrális tételében például igazi ritmuskavalkáddal találkozhatunk, és rácsodálkozhatunk, hogy mennyire jól alkalmazkodik korunk pörgős tempójához a preparált zongora.

 

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!