Jegyvásárlás

Program


Kortárs tánc - Around Self Made Man

Kortárs tánc - Around Self Made Man

A Self Made Man olyan drag kingekből merít ihletet, mint az úttörő Diane Torr, valamint olyan utópisztikusan gondolkodó építészekből és filozófusokból, mint Yona Friedman. Az építkezés és a tánc mozdulatai, az ismétlődő élőzenei elemekkel az önmegvalósítás szabadságát hirdeti, és arra figyelmeztet, hogy minden egyes új építkezés egy elavult egység vagy gondolat lerombolásához vezet, vagyis egy átalakuláshoz.  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

HU - A Self Made Man olyan drag kingekből merít ihletet, mint az úttörő Diane Torr, valamint olyan utópisztikusan gondolkodó építészekből és filozófusokból, mint Yona Friedman. Az építkezés és a tánc mozdulatai, az ismétlődő élőzenei elemekkel az önmegvalósítás szabadságát hirdeti, és arra figyelmeztet, hogy minden egyes új építkezés egy elavult egység vagy gondolat lerombolásához vezet, vagyis egy átalakuláshoz.

A többnapos workshop után Szeri Viktor táncos és koreográfus mutatja be az Around Self Made Man projektet, amely az eredeti darabból merítkezik.

 

FR - Self Made Man est inspiré des pionniers du drag king comme Diane Torr et des architectes utopiques et philosophes tels que Yona Friedman. Par mouvements de construction, danses posturales, boucles musicales en direct, ce projet défend une certaine liberté de se construire (soi-même), et rappelle que chaque nouvelle construction conduit à la destruction d'un élément ou d'une idée obsolète, donc à une transformation.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!