Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások



Kovácsovics Fruzsina, aki az első Csillag születik műsor döntőse volt, két sikeres, felnőtteknek szóló album után döntött úgy, hogy dalaival ezentúl a gyerekeket szeretné szórakoztatni. A legkisebbeknek szóló lemezei — a 2013-ban megjelent Elfeledett mézescsók és a 2020-as Írország és Olvasváros — egyaránt kedvező fogadtatásra találtak: a zenei szakma mindkét albumot az Év Gyermek Albumának választotta és Fonogram-díjjal jutalmazta.

Fruzsi az éneklés mellett óvodapedagógusként dolgozik, így élete fontos szereplői a gyerekek. Koncertjein egy derűs, interaktív utazásra hívja a kicsiket (és a gyermeklelkű felnőtteket): a nézőtér játszótérré változik, van közös táncolás és éneklés, Fruzsi bemutatja a legérdekesebb madarakat, bevezet a hangszerek különleges világába, énekel a horgászás rejtelmeiről, egy barkácsoló denevérről és egy meg nem értett légyről, megtanítja a pingvintáncot, és elmeséli azt is, mi mindenre jó a hepperedeppe-heppendre varázsige…

Ajánló


Kökény Attila és Rakonczai Viktor nagyszabású koncerttel készül az MVM DOME-ban megrendezésre kerülő Kökény Attila 50. születésnapi eseményre.

A REPUBLIC zenekar jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívják a közönséget 2025. február 1-én,…

A csodálatos Budapest Bár zenekar ezúttal Behumi Dórival, Ferenczi Borával, Németh Jucival, Frenkkel, Mező Misivel és Szűcs Krisztiánnal érkezik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!