Jegyvásárlás

Program


Kövek
8

Kövek

Azt gondolnánk, hogy ehhez az előadáshoz, amelyben egy hollywoodi film elevenedik meg, akkora stáb szükséges, hogy be sem fér egy színházba, de éppen az a különlegessége: minden szereplőt két színész kelt életre.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 27. szombat, 19:00

Azt gondolnánk, hogy ehhez az előadáshoz, amelyben egy hollywoodi film elevenedik meg, akkora stáb szükséges, hogy be sem fér egy színházba, de éppen az a különlegessége: minden szereplőt két színész kelt életre. Olykor másodpercenként váltva ugranak egyik szerepből a másikba: a filmprimadonnától, a kocsmárosig, a kibírhatatlan filmrendezőtől, a tapasztalt öreg statisztáig, aki mindenkit és mindent túlél.

Marié Jones 1996-ben íródott díjnyertes sikerdarabja, egy hollywoodi filmforgatás kulisszái mögé kalauzol minket, egy Isten háta mögötti írországi kisvárosba, Kerrybe.

Charlie és Jake, két helyi fiatal, bekerülnek a filmbe, mint statiszták, és együtt próbálják meg túlélni a forgatás nehézségeit: a filmsztárok allűrjeit, a kisváros emblematikus „őslakosait”, miközben közösen keresik a kiutat Kerryből, egy jobb életbe. Mindezt úgy, hogy megálmodják a saját – nem hollywoodi – filmjüket.


Az előadás hossza: kb. 120 perc, egy szünettel 

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!