Jegyvásárlás

Program


Krúdytól Gundelig - irodalmi ízutazás a Király utcán

Krúdytól Gundelig - irodalmi ízutazás a Király utcán

Tudják hol lakott Szendrey Júlia? És Krúdy Gyula? Melyik házban született Szomory Dezső? És hol volt az első Gundel? Rendhagyó sétánkon mindent felfedezünk! A legpestibb utcán megmutatjuk azt is, hogy hova járt mulatni a Wales-i herceg és hol volt az első filmvetítés.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 17. péntek, 18:00

Tudják hol lakott Szendrey Júlia? És Krúdy Gyula? Melyik házban született Szomory Dezső?  És hol volt az első Gundel? Rendhagyó sétánkon mindent felfedezünk! A legpestibb utcán megmutatjuk azt is, hogy hova járt mulatni a Wales-i herceg és hol volt az első filmvetítés. Időutazásunk során pedig kóstolunk is, ezzel is felidézve a multikulti Király utca fénykorát. Tartsanak velünk ezen az irodalmi ízutazáson!

Az ízutazást vezeti Szederkényi Olga szerkesztő - rendező, valamint Fónagy Zoltán történész.

Kezdés 18:00 óra 

Találkozó: K11 Művészeti és Kulturális Központ, 1075 Király utca 11. helyszínen

Jegyek korlátozott számban, elővételben kaphatóak!

Maximális létszám: 20 fő

A belépőjegy megőrzésével a "Pesti mozi"mozitörténeti kiállítás megtekinthető 2021. 09. 21. vagy 29-én délután 4 és 6 óra között. 

cím: Hernád Ház, 1078 Budapest, Hernád u. 46. 4. emelet    

Ajánlatunk


Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!