Jegyvásárlás

Program


Kvíz-est - Minden, ami általános tudnivaló

Kvíz-est - Minden, ami általános tudnivaló

A sok tematikus kvíz után ez alkalommal általános vizekre evezünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 9. péntek, 19:00

Hogy ez mit is jelent? Ez most nem tematikus kvíz lesz. Aki szereti a teljesen kiszámíthatatlan kérdéseket bármilyen témában, annak itt a helye! Kik építették hegyesre a piramisokat? Ki vezeti az Arany Málna díj mezőnyt? Ki utazott először a Holdra?

Minden is lehetséges, de atomfizika azért nem lesz. Sok-sok kérdéssel és vidám hangulattal várunk benneteket augusztusban is.

Ajánlatunk


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze ágába nem jut megcsalni a férjét – és az elvét tartja mindaddig, amíg a férje őt meg nem csalja. Viszont, ha ez megtörténne, arra is felkészül: talonban tartja a jóképű Babillont, hogy ha kell, legyen kivel bosszút állni… A hülyéje őrült és szerelmes bohózat – tökéletes nevettető kikapcsolódás szerelmeseknek, friss házasoknak, és hűtlenséget tervezőknek. Megszállott nőcsábászok és bosszúálló feleségek a Thália Színház Nagyszínpadán.

A látványos karácsonyi sikerdarab zenéje is magával ragadó örökéletű klasszikus, amely most a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar előadásában hallható.

Ajánló


Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig nem látott show-val ünnepeljük a…

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya,…

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!