Jegyvásárlás

Program


Lajkó Félix trió koncert

Lajkó Félix trió koncert

A Liszt Ferenc-díjas zseniális művész Óbudán vonós triójával lép színpadra, és közkedvelt szerzeményei mellett új kompozíciókkal is megörvendezteti a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 5. szombat, 20:00

Lajkó Félix trió koncert

Lajkó Félix stílusa besorolhatatlan a zenei műfajok és stílusok színes világában, és mindig különleges érzékenységgel hat a lélekre. Hangszereit, a hegedűt és a citerát közvetítőként használja önmaga és a külvilág között. Bármihez nyúl, és akár szólóban, akár másokkal lép színpadra, a végeredmény mindig káprázatos, mély és tiszta forrásból táplálkozó, ösztönös és rendkívüli.
Lajkó Félix önálló műfajt teremtett, ami csak rá jellemző, hangzásvilága, virtuozitása egyedi és utánozhatatlan. A Liszt Ferenc-díjas zseniális művész Óbudán vonós triójával lép színpadra, és közkedvelt szerzeményei mellett új kompozíciókkal is megörvendezteti a közönséget. Társai az esten: Sidoo Attila gitáron és Barcza Horváth József nagybőgőn.

Műsoridő: 75 perc

Fotó: Hajdu András

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!