Jegyvásárlás

Program


L'ART POUR L'ART LÉGITÁRSASÁG

L'ART POUR L'ART LÉGITÁRSASÁG

Kedves Utazóközönség!
Szeretettel köszönti önöket a L’art pour l’art Légitársaság legelső járatának legénysége!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 27. csütörtök, 19:00

Felemelkedésüket és felhőtlen szárnyalásukat garantálja a már jól bevált személyzet, Dolák-Saly Róbert, Pethő Zsolt és Szászi Móni, valamint a sok más járaton már bizonyított, Jászai Mari díjas stewardess, Stefanovics Angéla!
A biztonságos utazást magasan kvalifikált földi személyzet segíti, többek között Naftalin Ernő, Hőzőngné Váltig Arabella és kebelbarátnője, valamint Margit és Zigóta, Boborján, Anti bácsi, egy szigorú ornitológus, továbbá a násznép. Repülőgépünk boldogan repíti önöket oda, ahová a végén megérkeznek.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Az estét végig kísérik a 80-as évek retro slágerei, felcsendül egy ABBA, egy Bonney M., egy Donna Sumer. Helyet kapnak magyar előadók dalai: Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa, Horváth Charlei, Máté Péter, de megszólalnak latin dallamok és musical klasszikusok is.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

házasságjavító komédia Írták: Arne Sultan – Earl Barett – Ray Cooney Fordította: Beleznay Endre

A Nemzeti Lovas Színház történetében először folytatást kap egy családi musicalünk! A legsikeresebb darabunk, a Szilaj visszatér!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!