Jegyvásárlás

Program


Latin érintés

Latin érintés

"Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, hogy megtörtént!"

Spanyol, brazil, mexikói dalok, történetek, sorsok egy meghatározó női hangon és egy akusztikus gitáron.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 30. csütörtök, 19:30

Latin-amerikai, spanyol, görög, francia, olasz, portugál és magyar slágerek csendülnek fel, különleges formában: egy gitár kíséretével.
Több dal magyarul is nagy karriert futott be, ám ezek feldolgozása az eredeti szöveg hangulatához igazodik. Az albumon felismerhetők – többek között – a brazil bossanova, az argentin tangó, a mexikói folklór stílusjegyei, a latin jazz elemei.

Női sorsok, érzelmes, humoros, drámai fordulatok, történetek a dalok tükrében legendás filmekről, énekesnőkről, szerzőkről. Mindez különleges unplugged feldolgozásban.

Színházi élménnyé – az előadásmódon túl – a vetítések, filmbejátszások emelik az estet.

Szereposztás:
énekes     Papadimitriu Athina   
gitáros     Kutik Rezső   

Zenei vezető: Kutik Rezső
Rendező: Perjés János

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!