Jegyvásárlás

Program


Legénybúcsú - Magyarock Dalszínház

Legénybúcsú - Magyarock Dalszínház

Vizeli Csaba, Másik Lehel (zeneszerző): Legénybúcsú
vígjáték
Komáromi Erőd

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 3. szerda, 19:00

Szereplők: Miller Zoltán, Mészáros Árpád Zsolt, Szűcs József, Zöld Csaba, Szakács Péter, Barabás Kiss Zoltán, Forgács Péter, Kuczmann Ágnes, Tihanyi Dániel, Végh Edina

Rendező.koreográfus: Bakó Gábor – Vizeli Csaba

A férfi baráti társaságok egyik legkedveltebb eseménye a legénybúcsú, amely a házasélet korlátai közé való önkéntes bezárkózás előtti utolsó szabad, borgőzös és szabados szórakozásról, és az agglegényélet búcsúztatásáról szól - ahol mindent szabad, még azt is, amit tiltanak –, na, meg persze természetesen a nőkről, és a hozzájuk fűződő viszonyról.
Így van ez a darab szereplői esetében is, akik eme jeles eseményre készülnek közkedvelt törzshelyükön, a Didi Bárban. A társaság tagjai különböző társadalmi helyzetüknek, és aktuális tevékenységüknek köszönhetően mind-mind mást várnak az estétől, de egyben mindannyian megegyeznek: nő az márpedig kell!
A táncos lány személye látszólag megoldott, de a személyével kapcsolatban számtalan probléma merül fel az este során, és az is kiderül, hogy nem ok nélkül van a bulin.

Az előadás hossza kb. 110 perc, szünet nincs.

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!