Jegyvásárlás

Program


Légy férfi! - Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Musimbe Dennis

Légy férfi! - Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Musimbe Dennis

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 6. hétfő, 20:30

Kedves Nézőink! A Dumaszínház előadásai jelenleg védettségi igazolvány nélkül is látogathatóak, azonban a MOMkultban kötelező a maszkviselés.
A helyszín hivatalos közleménye:

"Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a MOMkultban tartott előadások során a koronavírus terjedésének minél nagyobb arányban történő megakadályozása érdekében 2021. november 1-től kötelező a szájat és az orrot egyaránt eltakaró maszk viselése.

 

Előadásaink a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően – jelenleg védettségi igazolás felmutatása nélkül –, de a MOMkult menedzsmentje által meghatározott védelmi intézkedések betartása mellett látogathatók.

Kérjük minden esetben ellenőrizze az előadás helyszínéül szolgáló intézmény aktuálisan érvényben lévő intézkedéseit, melyek az itt felsorolt általános információktól eltérhetnek, jelen felhívás kiküldésének időpontjától számítottan változhatnak!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!"

 


 

Kik azok a hapsik, és hová tartanak? Mi az a férfias viselkedés és kinek jó az? Mik az elvárások egy fickóval szemben? Van-e különbség a pasis és a csajos viselkedés között? Jönnek a krapekok és a menő pacákok. Légy férfi, tarts velük!

Hadházi László önálló estje, Musimbe Dennis műsorvezetésével.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!