Jegyvásárlás

Program


Legyőzetve győz!

Legyőzetve győz!

magyar dokumentumfilm, 119 perc, 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 28. szombat, 10:00

Rendező: Jelenczki István

A filmet Dr. Tóth Zoltán József halálának ötödik évfordulója alkalmából vetítjük.

Rendezői kommentár:

"Ez a filmem nem dokumentumfilm, nem portréfilm, nem oknyomozó film. Ez a film - Emlékfilm.

Egy barát, egy munka- és harcostársra történő emlékezés, mindarról, amit közösen, Zoli és én, barátaink alkottunk, létrehoztunk.

Ez a film tárgyszerű, az igazsághoz hű.  Az emlékezésben segítségemre volt a feleség, az összekötő kapocs a teljességhez, az örömben, bánatban, a bajban és legfőképpen a szeretetben hű társa, Brigitta. 

Ez a film egy új filmmé formálódott Brigitta emlékezésével és az előző filmjeim válogatott részletei felhasználásával. Egy olyan filmmé, amely Zoltán életútjának kiemelt állomásait, drámai pontjait mutatja be, a barátság megtartó erejével, szeretettel, saját erőből, önzetlenül.

Filmem nemcsak Tóth Zoltán József elhívatottságáról, küldetéséről szól, hanem a Magyarság hívatásáról, az Igazság, a Szeretet képviseletéről, a Szent Korona tan szellemiségének szolgálatáról."

Egyszeri vetítési alkalom.
Egységes jegyár: 2000 Ft.

Forgalmazó: Angelus Bt.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!