Jegyvásárlás

Program


Lelki Fröccs- Kepes András : Szikrázó mondatok

Lelki Fröccs- Kepes András : Szikrázó mondatok

Kepes András azokról az emlékezetes mondatokról mesél, amelyek élete egy-egy szakaszában fontosak voltak számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 21. péntek, 18:00

Lelki fröccs – Kepes András: Szikrázó mondatok

Kepes András azokról az emlékezetes mondatokról mesél, amelyek élete egy-egy szakaszában fontosak voltak számára.

„A szavaknak hatalmuk van; tudat alatt irányítanak minket. Vannak mondatok, amelyek beégnek az emlékezetünkbe, és meghatározzák gondolkodásunkat, értékrendünket. Vannak köztük felemelő, inspiráló és mérgező szavak, származhatnak szülőktől, tanároktól, barátoktól, sőt, ellenségektől is.” /Kepes András/

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!