Jegyvásárlás

Program


Lelki fröccs - Bagdy Emőke: Vitalitásgenerátorok

Lelki fröccs - Bagdy Emőke: Vitalitásgenerátorok

Lelki fröccs
Bagdy Emőke: Vitalitásgenerátorok

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 17. péntek, 19:00

Az egészségpszichológia vívmánya, hogy felderítette, melyek a bennünket egészségben tartó erők, amelyek mind a testi működések épségét, mind a jóllét, boldogság, jó közérzet állapotának elérését lehetővé teszik. Azokat a tényezőket, amelyek az agyi örömközpontot izgalomba hozzák, az örömhormon termelését megindítják, és az immunrendszert aktivizálják, elnevezték vitalitásgenerátoroknak. Az előadásban a három legfontosabb és legnagyobb hatékonyságú vitalitásgenerátorral foglalkozunk. Ezek: 1. a mosoly, nevetés, humor, vicc; 2. a fizikai aktivitás speciális fajtái és 3. az „érintés”, fizikai érintkezés. Ezek megismerése és művelése elősegíti, hogy jobban érezhessük magunkat a bőrünkben, hogy szeressük az életet.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!