Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások



Az album elkészítése során az Artisjus-díjas szövegíró Váczi Eszter a kortárs irodalom egyik elismert alakjával, Mesterházy Balázs költővel dolgozott együtt, a VEQ-től megszokott, kompromisszumot nem ismerő, magas minőségű jazz-zenét egyben a zene és az irodalom, a dalszöveg és a versszöveg közötti játékká, egy sajátos, de mindenki számára fontos, megkerülhetetlen kérdéseket boncoló világ születésének terepévé téve.

Az ebből a párbeszédből születő, a jazz és az irodalom határterületein mozgó album bemutatójára 2024. június 6-án 19 órától kerül sor a budapesti Pesti Színházban. Eszter szándékai szerint az est nem egyszerűen lemezbemutató koncert, és ennyiben nem csak zenei est lesz, de a koncertet megelőzően Juhász Anna kulturális menedzser moderálása mellett a szerzők meglepetésvendég részvételével művészeti kerekasztal-beszélgetés formájában beszélgetnek zene, szöveg, dalszöveg és versszöveg viszonyáról, a közös alkotómunkáról, arról, hogy miképpen született meg az új lemez anyaga, hogyan történt a saját, egyedi szövegvilágok találkozása, kinek milyen az irodalomhoz való viszonya.

VÁCZI ESZTER és a QUARTET
A zenekar 2002-ben alakult, első lemezük 2009-ben jelent meg, amelyet további három LP és egy EP követett. A zenekar névadó énekesnője az Artisjus-díjas Váczi Eszter jazz-énekesnő (korábbi zenekarai: JAZZ+AZ; Szörp)

Diszkográfia:
Vissza Hozzád – 2009 (arany- és platinalemez)
Eszter Kertje – 2011
Belső Tenger – 2014
Mégsem múlik el (EP) – 2016
Egy perc – 2017

MESTERHÁZY BALÁZS, hét kötetes író, költő. Könyvei a Jelenkor, a Kalligram és a PRAE kiadók gondozásában jelentek meg.

Ajánló


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!