Jegyvásárlás

Program


Light & Shade – The Story of Budapest / CAFe 2018

Light & Shade – The Story of Budapest / CAFe 2018

Ízelítő Budapest történetéből - árnyékszínház, gasztrokaland és városi séta egyben
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 18. csütörtök, 15:00


Fény és árnyék: kevés város akad Európában, amelynek annyira kijutott volna mindkettőből, mint Budapestnek. Magyarország fővárosának történetét ez az örök kettősség írta – és nagyon izgalmasra sikeredett.
A különleges atmoszférájú árnyékszínházi előadás szó szerint megvilágítja, hogy miért alapítottak itt helyőrséget már a rómaiak, és bár a város a történelem során többször is teljesen vagy félig-meddig elpusztult, miért népesült be újra és újra, hogy később főváros – Európa hatodik legnagyobb lélekszámú fővárosa – legyen.
Budapest történetéből nem csak színházi formában kapunk ízelítőt – a bemutatót gasztrokaland teszi még izgalmasabbá, hogy a különleges ízeken át újabb kettős impressziókat kapjunk: édeset és sósat, régit és újragondoltat.

Színházi előadás angol nyelven, magyar nyelvű feliratozás nélkül. A városi sétákra magyar és angol nyelvű sétavezetőt biztosítunk.

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!