Jegyvásárlás

Program


Liliomfi

Liliomfi

LILIOMFI
A Budaörsi Latinovits Színház előadása
Esőnap: augusztus 13.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 12. szombat, 20:00

Játsszák: Spolarics Andrea, Ilyés Róbert, Bregyán Péter, Kiss Andrea e.h., Rujder Vivien e.h., Szabó Sebestyén László e.h., Böröndi Bence e.h., Vecsei H. Miklós, Gyöngyösi Zoltán e.h., Figeczky Bence e.h., Dóra Béla e.h.

Zenészek: Babay Béla, Balázs Tamás, Tabányi Tibor
Rendező: Ifj. Vidnyánszky Attila
Átdolgozta: Vecsei H. Miklós
Zeneszerző: Kovács Adrián
A rendező munkatársa: Juhász Gabriella

Ennek a darabnak már a címe is ámítás, itt senki sem az, aki, és semmi nem az, ami. Még a hazugság sem igazi hazugság, Az efféle helyzetekből a való életben cifra kis bonyodalmak szoktak adódni. Itt végül minden és mindenki a helyére kerül, a szerelmesek egymáséi lesznek, a hoppon maradtak megtanulják hazájuknak tekinteni a hoppot, a pénz pedig – és talán mégiscsak ez a legfontosabb – a családban marad.

Az előadás 2016-ban a Pécsi Országos Színházi Találkozón két díjat is elnyert.

Az előadás hossza: 2 óra 30 perc, egy szünettel
Belépőjegy: 2500 Ft

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!