Jegyvásárlás

Program


Liszt Filmklub - Foglyok

Liszt Filmklub - Foglyok

MOZI a Liszt központban - újra!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 18:00

Talán Ön is járt nálunk anno mozizni?
Havi rendszerességgel, közönségtalálkozóval egybekötött filmes estre várjuk az érdeklődőket.
A 2024-es év első félévének tematikája a magyar, kortárs, történelmi témájú nagyjátékfilmek.
Április 18-án az Oscar díjas Deák Kristóf rendezésében napvilágot látott FOGLYOK című filmet fogjuk vetíteni. A film egy igaz történet alapján készült el, és 1951-be kalauzol minket vissza. Az ÁVH rettegett képviselői jelennek meg a Gaál család ajtaja előtt, és napokra bezárják őket a bérlakásba, majd minden hozzájuk becsöngető látogatót is foglyul ejtenek. A groteszk helyzetet néhol humorral oldó történet a 18 fogoly 5 bezárt napját mutatja be.
A filmvetítés után Takács Tibor, a MozgóképMÁS Egyesület elnöke beszélget a meghívott művészekkel. Állandó beszélgetőtársa pedig Dr. Tóth Imre, a Soproni Múzeum igazgatója, aki az aktuális filmek történelmi hátterét képviseli. A meghívott vendég: Szamosi Zsófia színművész. 

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!