Jegyvásárlás

Program


Lords of the Organ – Parádé és pompa, Rákász Gergely koncertorgonista hangversenye

Lords of the Organ – Parádé és pompa, Rákász Gergely koncertorgonista hangversenye

Legendás klasszikusok Magyarország legszebb helyein.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 23. péntek, 18:00

Lords of the Organ – Parádé és pompa
Rákász Gergely koncertorgonista hangversenye

Hatodik évadjában a Lords of the Organ alapkoncepciója érvényesül, amelyben a hangszer a show arcát mutatja. A Gladiátorok indulójával az ókori Róma cirkuszaiba, Elgar – Parádé és Pompájával a Királynő előtt tetszelgő angol tisztek elegáns felvonulásaira, Dvořák Largojával pedig az Újvilágba látogatunk.

A bensőséges és szent nyugalomba az idén megjelent Organ Meditation lemezről vett Bach idézetek vonnak bennünket, majd a művész ígérete szerint felcsendül Vivaldi, A Négy Évszak, melyből most a perzselő Nyár tétel a soros, allegorikusan mutatva az ember már érett korának örömeit és félelmeit, a megérdemelt munka gyümölcsét, és az egzisztenciális félelmet annak elvesztése kapcsán. Idén kerek évfordulós Rossini, így nem marad ki a műsorból az olasz opera legendás alakjának megidézése.

A Parádé és Pompa sorozat exkluzív helyszínei között szerepelnek az elmúlt években megújult kastélyok és paloták. A Nemzeti Kastély és Várprogrammal együttműködve Magyarország legszebb helyeire invitáljuk. Vegye birtokba velünk ezt a rengeteg szépséget!

Önön áll, hogy valamelyik nagy, szabadtéri koncertet hallgatja meg egy pompás kastély udvarán, vagy egy megszokott régi helyszínt választ, ahol karnyújtásnyi közelségből követheti az előadást.A parádé és pompa minden koncerten garantáltan magával ragadja.

Szeretettel várjuk!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!