Jegyvásárlás

Program


Mága Jennifer - Vision Show

Mága Jennifer - Vision Show

A kimagasló tehetségű énekesnő fiatal kora ellenére énekelt már világsztárokkal, rangos színpadokon, fellépett többek között Amerikában, Olaszországban, Franciaországban, Németországban és rendszeres előadója a Budapesti Újévi Koncerteknek is, ahol 2017. január 1-jén Balázs Fecóval adta elő a Csönd éve című nagysikerű duettet.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 9. hétfő, 20:00

Legutóbb a világhírű Magyar Állami Operaház színpadán énekelt Mario Frangoulis-szal közösen. Felfigyelt már rá a világ legismertebb zenei szaktekintélye - Céline Dion, Andrea Bocelli, Beyoncé, Madonna, és Mariah Carey producere - a tizenkilencszeres Grammy-díjas David Foster is, aki a következőket mondta Jenniferről:
„Láttam a Youtube-on a felvételeidet. Nagyon jól énekelsz. Alig várom, hogy együtt léphessünk fel.”
Jennifer 2015 szeptemberétől a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának klasszikus énekművész hallgatója, az elmúlt években több szólókoncertje volt.
A Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoraművész által „fekete torkú” énekesnőnek titulált Mága Jennifer ezúttal is káprázatos látványvilággal és varázslatos showműsorral lepi meg a közönséget a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében. A nagyszabású koncerten az igényes könnyűzenéé lesz a főszerep, felcsendülnek Beyoncé, Celine Dion, Stevie Wonder, Jennifer Lopez, Etta James, Pink, Katy Perry, Ariana Grande slágerei, de számos magyar dalt is tartogat a publikum számára!

SZTÁRVENDÉGEK:

Mario Frangoulis, görög tenor, aki 2011-ben elnyerte a világ legjobb klasszikus crossover előadója címet. A görög származású művész énekelt már a legrangosabb teátrumokban a legnagyobbakkal, Plácido Domingo-tól Celine Dionig. 

Takács Nikolas, többszörös platinalemezes énekes, aki 2010-ben elindult az X-Faktor televíziós tehetségkutató versenyen, ahol az egész ország megismerte őt.
Azóta számos albummal és slágerlistás dallal jelentkezett a publikum számára, amelyekkel minden alkalommal elnyerte a közönség szívét.


Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!