Jegyvásárlás

Program


Mága Jennifer - Vision Show

Mága Jennifer - Vision Show

A kimagasló tehetségű énekesnő fiatal kora ellenére énekelt már világsztárokkal, rangos színpadokon, fellépett többek között Amerikában, Olaszországban, Franciaországban, Németországban és rendszeres előadója a Budapesti Újévi Koncerteknek is, ahol 2017. január 1-jén Balázs Fecóval adta elő a Csönd éve című nagysikerű duettet.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 9. hétfő, 20:00

Legutóbb a világhírű Magyar Állami Operaház színpadán énekelt Mario Frangoulis-szal közösen. Felfigyelt már rá a világ legismertebb zenei szaktekintélye - Céline Dion, Andrea Bocelli, Beyoncé, Madonna, és Mariah Carey producere - a tizenkilencszeres Grammy-díjas David Foster is, aki a következőket mondta Jenniferről:
„Láttam a Youtube-on a felvételeidet. Nagyon jól énekelsz. Alig várom, hogy együtt léphessünk fel.”
Jennifer 2015 szeptemberétől a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának klasszikus énekművész hallgatója, az elmúlt években több szólókoncertje volt.
A Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoraművész által „fekete torkú” énekesnőnek titulált Mága Jennifer ezúttal is káprázatos látványvilággal és varázslatos showműsorral lepi meg a közönséget a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében. A nagyszabású koncerten az igényes könnyűzenéé lesz a főszerep, felcsendülnek Beyoncé, Celine Dion, Stevie Wonder, Jennifer Lopez, Etta James, Pink, Katy Perry, Ariana Grande slágerei, de számos magyar dalt is tartogat a publikum számára!

SZTÁRVENDÉGEK:

Mario Frangoulis, görög tenor, aki 2011-ben elnyerte a világ legjobb klasszikus crossover előadója címet. A görög származású művész énekelt már a legrangosabb teátrumokban a legnagyobbakkal, Plácido Domingo-tól Celine Dionig. 

Takács Nikolas, többszörös platinalemezes énekes, aki 2010-ben elindult az X-Faktor televíziós tehetségkutató versenyen, ahol az egész ország megismerte őt.
Azóta számos albummal és slágerlistás dallal jelentkezett a publikum számára, amelyekkel minden alkalommal elnyerte a közönség szívét.


Ajánlatunk


Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak kötelező! Szingliknek még inkább!

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


A Weöres Sándor Színház JátsszMa diákstúdiójának évadelőadása. Jelenetek Örkény István egyperceseiből.

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!