Jegyvásárlás

Program


Magnum Mysterium

Magnum Mysterium

A basso continuo szólamokban Horváth Márton Levente orgonaművész és ifj . Major István gordonkaművész, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igazgatója működik közre. Az est vendége Székesfehérvár köztiszteletben álló szívgyógyásza, dr. Altorjay András Romhányi-díjas kardiológus, a Deák Dénes Alapítvány kuratóriumának tagja lesz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 19:30

Ki lesz ma?

Eszmék és muzsika így egyben.

Aki kérdez: Bősze Ádám

Aki válaszol:
Altorjay András - Romhányi-díjas kardiológus, a Deák Dénes Alapítvány kuratóriumának tagja

Praetorius, Palestrina, Victoria, Fauré, Duruflé, Kodály, Bach, Bárdos, Farkas, ifj. Sapszon Ferenc művei

Közreműködik:
Horváth Márton Levente - orgona
ifj. Major István - gordonka

Vezényel:
Pad Zoltán, Liszt-díjas, az Ars Oratoria Kamarakórus vezető karnagya

A Somorjai-bérlet záró estje több évszázad egyházi kórusművészetét mutatja be a székesfehérvári zenebarátoknak. A reneszánsztól napjainkig ívelő program a német, az olasz, a francia és magyar zenetörténet jelentős mestereinek a Karácsony ünnepköréhez tartozó műveit sorakoztatja: latin nyelvű motetták éppen úgy felcsendülnek ez alkalommal, mint Mária hálaéneke, a Magnifi cat csodálatos sorai; a gazdag műsor német koráldallamot és francia karácsonyi dalt éppen úgy kínál, mint magyar népéneket, vagy éppen Kodály ismert Adventi énekét. Székesfehérvár kulturális életét ettől az évtől egy új, ígéretes együttes, az Ars Oratoria Kamarakórus gazdagítja fellépéseivel: az együttes művészi munkáját a kórusvezetés egyik legkiválóbb hazai szaktekintélye, Pad Zoltán Liszt-díjas karvezető, a Magyar Rádió Énekkara vezető karnagya irányítja, aki e szép adventi hangverseny dirigense is lesz. A basso continuo szólamokban Horváth Márton Levente orgonaművész és ifj . Major István gordonkaművész, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igazgatója működik közre. Az est vendége Székesfehérvár köztiszteletben álló szívgyógyásza, dr. Altorjay András Romhányi-díjas kardiológus, a Deák Dénes Alapítvány kuratóriumának tagja lesz.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!