Jegyvásárlás

Program


Magos Együttes

Magos Együttes

A koncert első felében az együttes Bartók 1914 lemezéből szemezgetnek, a második felében pedig a Magos legjobb összeállításaiból.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 26. szerda, 19:30

Magos Együttes
- koncert -
esőnap: 2023. július 27. csütörtök 19:30

A hagyományos magyar népzenét játszó Magos Együttes a táncházmozgalom egyik legkiemelkedőbb fiatal formációja. Műsoruk alapját a 20. század népzenekutatóinak gazdag gyűjtött anyaga, és az adatközlő mesterektől megszerzett hangszeres tudásuk adja, zenéjükkel megelevenítik Erdély különféle tájainak világát a lassú, lírai, szerelmes daloktól a feszes lüktetésű táncdallamokig. A zenekar tagjai a táncházmozgalom legnépszerűbb tájegységei – Kalotaszeg, Mezőség – mellett, a Maros mente és Székelyföld legkülönlegesebb muzsikáit bemutatva vezetik be a közönséget Erdély népzenei hagyományába.

Közreműködik:
Enyedi Ágnes, Népművészet Ifjú Mestere, Junior Prima díjas – ének
Soós Csaba, Népművészet Ifjú Mestere – hegedű
Kovács Márton, Junior Prima díjas – hegedű
Salamon Soma, Népművészet Ifjú Mestere, Junior Prima díjas – harmonika, furulyák
Enyedi Tamás – cimbalom
Éri Márton – brácsák
Prihoda István – nagybőgő

A koncert a Halmos Béla Programiroda támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!