Jegyvásárlás

Program


Magyar-Amerikai est - a Talamba és a Hot Jazz Band koncertje
2

Magyar-Amerikai est - a Talamba és a Hot Jazz Band koncertje

Az Artisjus-díjas Talamba Ütőegyüttes és a Kossuth-díjas Hot Jazz Band különleges hangzásában megelevenedik a Broadway és pesti flaszter fantasztikus világa.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 28. szombat, 19:00

Az Artisjus-díjas Talamba Ütőegyüttes és a Kossuth-díjas Hot Jazz Band különleges hangzásában megelevenedik a Broadway és pesti flaszter fantasztikus világa. Sokféle izgalmas hangszer, ismert slágerek két elsőrangú együttestől. Igazi zenei csemege minden korosztálynak. A XX. század amerikai zenéje- pl. Bernstein világhírű West Side Story-ja erre a koncertre készült, a Talambára jellemző különleges hangszerelésben- és a századeleji magyar slágerek - Karády, Kabos, Jávor, Latabár filmek zenéje – a Hot Jazz Bandre jellemző autentikus hangzásban kerülnek bemutatásra. Sokféle hangszer, ismert slágerek két elsőrangú együttestől. Igazi zenei csemege minden korosztálynak.

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!