Jegyvásárlás

Program


MAGYAR-ÉLET Irodalmi Fesztivál 1.nap
2

MAGYAR-ÉLET Irodalmi Fesztivál 1.nap

A középpontban MAGYAR hívószóra érkezett és hozott művek.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 22. csütörtök, 19:00

15.00 – Műhelymunka

Az érdeklődők számára nyilvános színházi munka a Fiatal Drámaírók háza által gyűjtött és legjobbnak ítélt két-három maximum 15 perces színpadi szövegekből. Az érdeklődők megtekinthetik, hogyan lesz egy írott szövegből színpadi szöveg.

19.00 – Felolvasás

Parti Nagy Lajos és Závada Péter, és Erzsébetváros irodalmi ösztöndíjasainak szövegeiből, a MAGYAR téma köré rendezve. A szövegek között beszélgetés a szerzőkkel a MAGYARságról, műveik keletkezéseiről.

20.30 – Kötetvásárlási lehetőség és dedikálás.

21.00 – A MAGYAR témára készült műhelymunkák bemutatása a közönségnek.

22.00 – A közönség és a szerzők, akiknek a műveiből felolvastak, egy gyors fórum keretein belül eldöntik melyik a nap legjobb 15 perces színpadi szövege.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!