Jegyvásárlás

Program


Magyar Népmese Színház – Az égigérő cseresznyefa című bábelőadás

Magyar Népmese Színház – Az égigérő cseresznyefa című bábelőadás

Szeptember 30-án, Benedek Elek születésnapján ünnepeljük a magyar népmeséket. Ezen a napon minden népmesét szerető gyerek és felnőtt megkülönböztetett tisztelettel fordul mind a magyar, mind más népek meséi felé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 2. vasárnap, 10:30

A Magyar Népmese Napja alkalmából október 2-án vasárnap délelőtt Az égigérő cseresznyefa című magyar népmesét láthatják érdeklődő kicsik és nagyok a Magyar Népmese Színház előadásában.  

Az égigérő cseresznyefa magyar népmese
Az öreg király betegségéből csak akkor tud kigyógyulni, ha valaki felmászik a kertjében lévő égigérő cseresznyefára és ledob neki egy szem cseresznyét. A számtalan jelentkező közül, csak Szép Jankó, a király kondása jutott fel az égigérő cseresznyefára. Ott lakott gyémánt palotában Tündér Ilona, aki szolgálatába fogadta. Mivel igen megszerették egymást, tán ott is maradt volna örökre, a sárkány azonban elrabolta Tündér Ilonát. Jankó útnak indult hát, hogy kiszabadítsa. Végül mikor dobja le Jankó azt a cseresznyét a fáról, a meséből kiderül.

Ajánlatunk


Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

vígjáték két részben

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!