Jegyvásárlás

Program


Magyarok Párizsban - Kautzky Armand és Szirbek István estje

Magyarok Párizsban - Kautzky Armand és Szirbek István estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 9. csütörtök, 19:00

MAGYAROK PÁRIZSBAN

Párizs egy csodákkal teli világot kínál azoknak, akik felkerekednek és meglátogatják!

 Nagy magyarjaink, a középkortól napjainkig úgy érezték, hogy ott valami olyant kaphatnak, ami megérinti lelküket és a szívükhöz szól! De vajon miért indultak útnak a Fények városába? Mit vártak tőle és mit kaptak tőle? Ezen titkok nyomába indul és tárja őket közönsége elé Kautzky Armand Jászai díjas színész és előadóművész, valamint Szirbek István művészettörténész. Az egész estét betöltő vetítettképes színházi előadásból, természetesen Edith Piaf sanzonjai sem hiányozhatnak Orbán Bori és Pánczél Kristóf tolmácsolásában akiket már az ŐK2EN műsorokból ismerhetnek!

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!