Jegyvásárlás

Program


Manómese - Simorág TánCirkusz

Manómese - Simorág TánCirkusz

A manók mindenütt élnek, rekettyebokrok közül bújnak elő, erdőlakók, mezőlakók, padlásokon bujkálnak, vagy vízi-manók, fiók-, netán zsebmanók, lakótelepiek és időnként melléd is szegődnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 10:00

A manók mindenütt élnek, rekettyebokrok közül bújnak elő, erdőlakók, mezőlakók, padlásokon bujkálnak, vagy vízi-manók, fiók-, netán zsebmanók, lakótelepiek és időnként melléd is szegődnek. Csintalankodnak, törnek, zúznak, rontanak és bontanak, álmot őriznek, vagy pálinkát főznek. Összevesznek, kibékülnek, izgága, fura, kotnyeles teremtmények. Őszintén szólva nem is láttunk még hisztis gyereket, durcást, füllentőst, de csíptünk már fülön épp elég manót gyerekek közelében...és hogy mit tesznek.... azt legalább egyszer érdemes megnézni!

Szereplők: Kiss Gergely Geret, Turai Bálint, Simor Ágnes
Zene: Vázsonyi János
Díszlet: Pallos Endre, Deák Attila
Jelmez: Zoletnik Sophie
Fejdíszek, nemez jelmezek: Mihály Cecília
Bábok, kerámia báb: Vincze Márton, V. Lőrincz Ágnes, lepedőbábok: Palojay Eszter
Almák: Bosznay Balázs
Rendező, szövegíró: Simor Ágnes

A Simorág TánCirkusz 2010 óta hoz létre előadásokat gyermekek számára is a színház, tánc, zene, cirkusz formanyelvének ötvözésével. Előadásaikkal számos díjat elnyertek az utóbbi években. 

 

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!