Jegyvásárlás

Program


MAPS workshop 2

MAPS workshop 2

MAPS 2017 Workshop 2.: Dragan ESPENSCHIED: A Webrecorder és az Emulation as a Service programok gyakorlati felhasználása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 23. csütörtök, 18:30

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a workshopra kizárólag érvényes konferencia jeggyel lehet jelentkezni.A szoftver „mindentől különbözik” (David Gelerntner), ami megnehezíti a megőrzésését. A hagyományos restaurálás és archiválás gyakorlatából származó olyan metaforák, mint a felvételek és a fájlok rögzítése – sőt még maga az adat és a tartalom – sem bizonyulnak kielégítőnek  a gyorsan változó hardverek, hálózatok és rendszerfrissítések látszólag végtelenül komplex realitásával. Hogy lehetséges egy ilyen körülmények közt megőrizni a szoftveralapú vagy akár az internetalapú művészetet?

A Rhizome és partnerei új típusú munkafolyamatokat és a megőrzést segítő eszközöket tudtak kifejleszteni azáltal, hogy a számítógépeket újrajátszások („reenectments”) szereplőinek tekintették, a szoftvert pedig a zenei kottához hasonlították.

Dragan Espenschied bemutatja, hogy hogyan alakította a Rhizome hozzáállását a műtárgymegőrzéshez az, hogy egy eredendően digitális, hálózati művészettel foglalkozó intézetről van szó; majd egy workshop keretén belül bevezet a Webrecorder és az Emulation as a Service felhasználási lehetőségeibe.

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!