Jegyvásárlás

Program


Maradj Velem...- Balázs Fecó Valentin-napi koncertje

Maradj Velem...- Balázs Fecó Valentin-napi koncertje

Az összehasonlíthatatlanul sajátos hangzásról nem csak Balázs Fecó gondoskodik, hiszen ezen az estén a zenekara kiegészül sztárvendégével: Szűcs Antal Gáborral.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 14. péntek, 19:00

A Korál együttes legendás alapító billentyűse, szövegírója és zeneszerzője  Balázs Fecó ma már sokkal kevesebb fellépést vállal, mint korábban, vagyis hatalmas számú rajongótábora számára igazi különlegesség élőben hallgatni és látni a zenészt.

S hogy mire számíthatunk ezúttal tőle? Mint mondta, zenésztársaival időutazást terveznek a dalok révén vissza abba az elmúlt ötven évbe, amelyet eddig a muzsikus pályán eltöltött. Elválaszthatatlan az életétől és az életművétől az ős-Neoton, az 1972-es szupergroup, a Taurus, valamint a Korál együttes. Egész nemzedékek nőttek föl a dalain, ennek köszönhetően közönsége ma már több generációs, így számára minden szólódal vagy Korál-szerzemény egy emlék, amely összeköti őt szeretett rajongóival. A zenész ezeket az emlékeket szeretné megosztani a koncert hallgatóival.

Az összehasonlíthatatlanul sajátos hangzásról nem csak Balázs Fecó gondoskodik, hiszen ezen az estén a zenekara kiegészül sztárvendégével: Szűcs Antal Gáborral.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!