Jegyvásárlás

Program


Maradjunk annyiban - Egy hajléktalan nő show-ja -

Maradjunk annyiban - Egy hajléktalan nő show-ja -

"Egy 26 éve az utcán élő hajléktalan nővel hallottam riportot. Feltöltötte a lelkemet ez a csodás asszony. Ezzel a színházi estével szeretnék mindenkinek erőt adni. Számítok a nézőkre, játékosan, interaktívan részt lehet venni az előadásban, mindjárt a díszlet összeállításában is." - mondja Szalai Kriszta, aki öt napig a saját bőrén is megtapasztalta, milyen kikerülni az utcára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 27. szombat, 20:30

A saját tapasztalatait és Lakatosné Jutka életének történetét írta színpadra. Az előadásban részt vesz az a fiatalember is, aki Krisztát befogadta a Kálvin téren a hajléktalanok közé.
Minden előadással tervezünk egy akciót, s a befolyt jegybevétel egy részéből hajléktalanok mindennapi problémáin próbálunk könnyíteni. Nyitottak vagyunk az Önök ötleteire is, hogyan segítheti az előadás elesett társainkat.

Felemelő estét kívánunk a 2017-ben a Kritikusok díjára felterjesztett előadással!

Lakatosné Jutka: Szalai Kriszta
Az előadásban elhangzik: Erdős Virág dala

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!