Jegyvásárlás

Program


Marlboro Man koncert
2

Marlboro Man koncert

kávézó
jegyár egységesen: 2500 Ft
időtartam: 90 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 21. péntek, 20:00

A Marlboro Man zenekar küldetése az emberi hülyeség elleni végtelen küzdelem. Most is ez lesz a fő téma A MU Színház kávézójában is, ahol akusztikus keretek között, kötetlenebb, beszélgetős hangulatban szólalnak meg a dalok, amikben könnyen magunkra ismerhetünk, de szívesebben ismerünk inkább másokra.

A zenekar 1992. január 1-én alakult abból célból, hogy Gerdesits Faszi Ferenc elmebeteg szövegei és az összes tag által rajongott 70-es évekbeli rockzene ötvözésével tartalmas és maradandó szórakozást biztosítson az arra érdemes közönségnek. Állandó témáik a társadalomkritika és az emberi hülyeség elleni végeláthatatlan küzdelem, country rock, new wave, progresszív rock és pszichedelikus zenével alátámasztva. Rövid működésük alatt 7 albumot, 3 EP-t, számtalan koncertet, valamint visszafordíthatatlan egészségkárosodást hoztak össze. Legutóbbi anyaguk 2023 decemberében jelent meg, “Nektár 007” címmel.

Tagok: Mayer Norbert – szólógitár, Kaminszki Szergej – dobok, Lieber Zoltán – basszusgitár, vokál, Gerdesits Ferenc – ének, akusztikus gitár

Ajánlatunk


A társas-játékban a közönség is aktív részesévé válhat párkapcsolatainkról szóló forgatókönyvek alakulásának. Szokásos zsákutcák kelnek életre, és az improvizációs jelenetek segítségével, görbetükrön keresztül sírva-nevetve láthatunk rá önmagunkra. Célunk: közösen alkotva, játszva, nevetve, szórakozva tanulni magunkat, egymást.

Nem gondolnánk, hogy Kovács Kati koncertjei elé lehet még írni egyáltalán olyat, amit még nem írtak le róla. Lehet-e olyat írni, ami még jobban felkelti a nagyérdemű érdeklődését iránta? Nem. Elég csak közzétenni, hogy Kovács Kati koncert ekkor és ekkor, itt és itt.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!